09 Nisan 2024 Perşembe - Şahitlik Şahitlik
Gönderiler

Rüyada Şahitlik Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Şahitlik Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Şahitlik görmek ne demektir, rüyada Şahitlik görmek nasıl yorumlanır, rüyada Şahitlik nasıl tabir edilir? rüyada Şahitlik görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Şahitlik Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Şahitlik görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Şahitlik ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Şahitlik dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Şahitlik yaptığını görmek verdiği sözü yerine getirmeye, borcunu ödemeye, görevini yapmaya, adağını yapmaya; Şahitlikten kaçınmak, yukarıdakilerin tersi bir tutum almaya delalet eder.Rüyada sahitlik yaptigini gören kimse, verdigi sözü yerine getirmesine, nezrettigi (yemin ettigi) seyi yapmasina, verilen bir vazifeyi yerine getirmesine ve borcunu ödemesine isarettir. Üzerine lazim olan sahitligi yapmaktan kaçindigini görmesi borcuna ve emanete riayetsizligine, kalbindeki kinine ve günah islemedik cesaretine, bazen de hastaliga isarettir.

Rüyada Şahitlik Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Şahitlik Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 83 kez okundu.

Ş harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
Ş harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
Gönderiler Gönderiler Gönderiler Gönderiler