18 Nisan 2024 Cumartesi - Pırlanta Pırlanta
Gönderiler

Rüyada Pırlanta Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Pırlanta Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Pırlanta görmek ne demektir, rüyada Pırlanta görmek nasıl yorumlanır, rüyada Pırlanta nasıl tabir edilir? rüyada Pırlanta görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Pırlanta Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Pırlanta görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Pırlanta ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Pırlanta dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Elmas ve pırlanta gösteriş düşkünü, mağrur ve niteliksiz kadına, Elmas ve pırlanta yüzük takmak bu nitelikteki bir kadınla evlenmeye, Esmas ve pırlanta ile süslenmiş zinet eşyası erkek için üzüntüye, kadın için sevinç ve refaha delalet eder.İşinizde göstereceğiniz başarı:ve yetenekleriniz sayesinde işinizde yükseleceksiniz demektir. İşinizde göstereceğiniz başarı:ve yetenekleriniz sayesinde işinizde yükseleceksiniz demektir. Rüyada pirlanta görmek, iyi degildir. Çünkü faydasiz ve süse isarettir. Bir çok pirlantasi oldugunu görmek, fakirlige delalet eder. Kirmani'ye göre; rüyada pirlanta ile süslü mücevher görmek erkek için keder, kadin için ferahlik ve sevinçtir. Rüyada pirlanta tasi görmek veya pirlanta kasli bir yüzük veya pirlantali herhangi bir ziynet süs . esyasi takinmak, çok pahali ve zevkli bir hediye alacaginiza delalet eder.Rüyada pırlanta görmek; aşka, saygılı, itibarlı, kültürlü biri olamaya ve mevki yükselmeye işarettir.

Rüyada Pırlanta Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Pırlanta Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 65 kez okundu.

P harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
P harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim