08 Nisan 2024 Çarşamba - Paspas Paspas
Gönderiler

Rüyada Paspas Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Paspas Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Paspas görmek ne demektir, rüyada Paspas görmek nasıl yorumlanır, rüyada Paspas nasıl tabir edilir? rüyada Paspas görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Paspas Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Paspas görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Paspas ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Paspas dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Bakınız; Bez.Rüyada evinizin bazi yerlerini paspaslattiginizi görmek, hakki yenmis ve ezilmis bir insanin sikayetlerini dinleyeceginize, bu kimseyi is hususunda savunmak zorunda kalacaginiza delalet eder.Rüyada ayakkabılarınızı paspasta temizlerken görmek; çok fazla çalışıp yorulacağınıza ve kendinizi zayıf hissedeceğinize işarettir.

Rüyada Paspas Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Paspas Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 54 kez okundu.

P harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
P harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
Gönderiler Gönderiler Gönderiler Gönderiler