13 Nisan 2024 Pazartesi - Panzehir Panzehir
Gönderiler

Rüyada Panzehir Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Panzehir Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Panzehir görmek ne demektir, rüyada Panzehir görmek nasıl yorumlanır, rüyada Panzehir nasıl tabir edilir? rüyada Panzehir görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Panzehir Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Panzehir görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Panzehir ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Panzehir dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Zehrin etkisini gideren ilacı görmek korkudan emin olmaya delalet eder.Rüyada panzehir görmek, korkudan emin olmaya isarettir. Rüyada bu ilaci görmek, korkudan emin olmaya delalet eder. Ibni Sirin (R.H.) hazretterine birisi gelip, Ya imam, rüyamda bir yilan elimin bas parmagindan isirdi ve elimin parmagi siserek aci ve istirap verdi ve . bir ilaç alip agzima koyunca acisi durdu, deyince Ibni Sirin o adama hitaben, Günahkar kimselerle düsüp kalkan bir kimsesin. Eger ilacin tesiri olmadi deseydin, seni bir seye temessük etmis zannederdim. Ancak o seyin ne oldugunu ben de bilmem, diye rivayet edilmistir.

Rüyada Panzehir Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Panzehir Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 60 kez okundu.

P harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
P harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
Gönderiler Gönderiler Gönderiler Gönderiler