17 Nisan 2024 Cuma - Paluze Paluze
Gönderiler

Rüyada Paluze Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Paluze Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Paluze görmek ne demektir, rüyada Paluze görmek nasıl yorumlanır, rüyada Paluze nasıl tabir edilir? rüyada Paluze görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Paluze Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Paluze görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Paluze ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Paluze dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Rüyada palüze görmek, geçim için söylenen güzel ve hos sözdür. Palüzenin çogu saltanat içinde çok nzik ve ganimetle hasil olacak iyiliktir. Bir kimse rüyada palüze yedigini görse, o kimsenin avcilikla geçimini sagladigina veya sevinçli olarak ganimete erisecegine delalet eder. Rüyada kendisine palüze sunuldugunu veya yanina palüze götürüldügünü gören kimsenin, rüyasinda hayir yoktur. Çünkü palüze bazan da felç hastaligina delalet eder.

Rüyada Paluze Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Paluze Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 87 kez okundu.

P harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
P harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim