09 Nisan 2024 Perşembe - Oynamak Oynamak
Gönderiler

Rüyada Oynamak Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Oynamak Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Oynamak görmek ne demektir, rüyada Oynamak görmek nasıl yorumlanır, rüyada Oynamak nasıl tabir edilir? rüyada Oynamak görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Oynamak Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Oynamak görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Oynamak ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Oynamak dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Sıkıntıdır. Ama çocukların oynadığını görmek aile için hayırlı olay, olumlu iştir.Rüyada oynamak musibet, hastalik ile yorumlanir. Bazi tabirciler demislerdir ki: Bir kimse rüyada oynadigini görse, bir musibete ugrar, veya hasta olur. Yahut halk arasinda itibari düserek isi rezalete varir. Taninmis bir kisinin karsisinda oynadigini görmek, o kimseyle alay etmege delalet . eder. Kendi karsisinda bir toplulugun oynadiklarini görmek, halkin kendisi ile alay ettiklerine isarettir, Cafer-i Sadik'a göre; rüyada oynamak üç sekilde yorumlanir; gam ve keder, bela ve musibet, kadir eksikligi. Rüyada herhangi sekilde olursa olsun oyun oynadigini görmek rakiplerinin kendisini alt etmek için ellerinden gelen her seyi yapacaklarina, hile ve desise ile ticaretinin veya düsündügü islerin önüne geçmek isteyeceklerine delalet eder. satranç dama, tavla gibi oyunlari oynadigini görmek, islerinizde bazi yeni düzen kurmak istediginize; kagit oynadigini görmek, arkadaslari arasinda sir saklayip islerini kimseye açiklamadigina; bir kirda her hangi sekilde oynadigini görmek, bir sirket kurup kazanca kavusacagina; top oynadigini görmek, ticaret hususunda bazi anlasmalar yapacagina ve yeni bazi islere atilacagina delalet eder.

Rüyada Oynamak Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Oynamak Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 48 kez okundu.

O harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
O harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
Gönderiler Gönderiler Gönderiler Gönderiler