27 Mayıs 2024 Cumartesi - Özür Özür
Gönderiler

Rüyada Özür Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Özür Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Özür görmek ne demektir, rüyada Özür görmek nasıl yorumlanır, rüyada Özür nasıl tabir edilir? rüyada Özür görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Özür Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Özür görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Özür ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Özür dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Rüyada özür dilemek, yakınınızdan yardım alacağınıza işaret eder. Rüyada özür dilemek, yakınınızdan yardım alacağınıza işaret eder Rüyada yapmis oldugunuz bir kabahat veya hatadan ötürü birisinden özür dilediginizi görmek, arkadaslariniz sizi çok sevdikleri için küçük boydaki kusurlarinizi hos gördüklerine, bir çok hareketlerinizin onlarca hos karsilandigina delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada özür dilemek, uzun ömür ve yüksek bir mertebeye isarettir. Rüyada işlediğiniz bir hatadan dolayı özür dilemek; kısa bir zaman içinde bir dostunuzdan büyük yardım göreceğinize işarettir.

Rüyada Özür Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Özür Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 71 kez okundu.

Ö harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
Ö harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 Gonderiler.com - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
gonderiler.com gonderiler.com gonderiler.com gonderiler.com