20 Nisan 2024 Pazartesi - Lal Lal
Gönderiler

Rüyada Lal Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Lal Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Lal görmek ne demektir, rüyada Lal görmek nasıl yorumlanır, rüyada Lal nasıl tabir edilir? rüyada Lal görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Lal Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Lal görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Lal ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Lal dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Lal taşı işlerdeki büyük başarıdır. Evlilik ve kısmeti de belirtir.Cabir'ül Magribi'ye göre; rüyasinda taninmis bir kisinin kendisine bir lal tasi verdigini gören, o kisinin akrabasindan güzel iyi bir kadin ile evlenir. Eger tasi veren taninmis biri degilse alacagi kadin da taninmis bir aileden degildir. Rüyada bir kadinin kendisine bir lal tasi hediye edildigini görmesi, sansinin açildigina. delalet eder. Kendisinin baska birine bir lal tasi verdigini gören o kisi ile akrabasindan bir kadinin evlenmesine araci olur. Cafer-i Sadik'a göre; rüyada lal tasi görmek dört sekilde yorumlanir: Es. hizmetçi, mal, itibar, iri ve güzel bir lal tasi oldugunu görmek, kadir ve itibarinin arttigina isarettir.

Rüyada Lal Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Lal Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 49 kez okundu.

L harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
L harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim