20 Nisan 2024 Pazartesi - Mescid-i aksa Mescid-i aksa
Gönderiler

Rüyada Mescid-i Aksa Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Mescid-i Aksa Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Mescid-i Aksa görmek ne demektir, rüyada Mescid-i Aksa görmek nasıl yorumlanır, rüyada Mescid-i Aksa nasıl tabir edilir? rüyada Mescid-i Aksa görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Mescid-i Aksa Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Mescid-i Aksa görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Mescid-i Aksa ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Mescid-i Aksa dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

İyilik ve ihsan sahibi kimseye; adağı yerine getirmeye, Bu mescidde namaz kılmak mirasa nail olmaya yahut saygıdeğer biri olmaya, Bu mescidde kıbleden başka tarafa doğru namaz kılmak haccetmeye, Orada abdest almak eline mal geçmesine delalet eder.Rüyada Mescid-i Aksada namaz kildigini gören kimse mirasa nail yahut iyilik ve ihsan sahibi birisi . olur. Mescid-i Aksada Kibleden baska yöne namaz kildigini gören hacceder. Kendisini Beyt-l Mukaddeste abdest aliyor görse, eline mal geçer. Oradan çiktigini görse, yolculuga çikar ve elinde miras mali varsa, elinden gider. Mescid-i Aksada isik veya mum yaktigini görenin, evlatlan yüzünden basi derde girer.

Rüyada Mescid-i Aksa Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Mescid-i Aksa Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 61 kez okundu.

M harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
M harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim