28 Mayıs 2024 Pazar - Lohusa Lohusa
Gönderiler

Rüyada Lohusa Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Lohusa Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Lohusa görmek ne demektir, rüyada Lohusa görmek nasıl yorumlanır, rüyada Lohusa nasıl tabir edilir? rüyada Lohusa görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Lohusa Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Lohusa görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Lohusa ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Lohusa dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Bu rüya, erkekler için, güzel bir iş habercisi olarak kabul edilir. Kadının kendisinin loğusa olduğunu görmesi geçici bir rahatsızlık; yatağından kalkmış görmesi ise iyiliğe ve sağlığa yorumlanır. Bu rüya erkekler için iyi bir müjdeye, kadinlar için ise geçici bir hastaliga yorumlanir. Kirmani'ye göre; bir erkegin rüyasinda kendinden dogum kani geldigini görmesi, bir is basina geçecegine delalet eder. Bir kadinin lohusaliktan kurtulamadigini görmesi hayir degildir. Bir rivayete göre ölür, diger bir rivayete göre de hasta olur ve sikintiya düser, ihtiyar kadin ve küçük kizin lohusalik görmeleri adet görmeleri gibi tabir olunur. Bir baska rivayete görede: Rüyada lohusa görmek, evde bulunan bir hastaya isarettir. Erkeklerin lohusa görmesi ise müjde ve sevince isarettir.

Rüyada Lohusa Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Lohusa Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 72 kez okundu.

L harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
L harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 Gonderiler.com - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
gonderiler.com gonderiler.com gonderiler.com gonderiler.com