17 Nisan 2024 Cuma - Kıymetli tas Kıymetli tas
Gönderiler

Rüyada Kıymetli Tas Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Kıymetli Tas Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Kıymetli Tas görmek ne demektir, rüyada Kıymetli Tas görmek nasıl yorumlanır, rüyada Kıymetli Tas nasıl tabir edilir? rüyada Kıymetli Tas görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Kıymetli Tas Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Kıymetli Tas görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Kıymetli Tas ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Kıymetli Tas dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Rüyada kiymetli tas görmek magrur ve kibirli, görünüsten baska hiç bir meziyeti olmayan, aksine zarar verici, gösterise meyyal bir kadinla yorumlanir. Bir kiymetli tas yüzük alip parmagina taktigini gören, böyle bir kadin ile evlenir. Yüzügü parmagindan çikarip birine verdigini gören, karisini bosar, lekesiz parlak tas, güzel kadina, lekeli donuk tas ise çirkin kadina delalet eder.

Rüyada Kıymetli Tas Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Kıymetli Tas Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 70 kez okundu.

K harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
K harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim