09 Nisan 2024 Perşembe - Hadım Hadım
Gönderiler

Rüyada Hadım Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Hadım Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Hadım görmek ne demektir, rüyada Hadım görmek nasıl yorumlanır, rüyada Hadım nasıl tabir edilir? rüyada Hadım görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Hadım Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Hadım görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Hadım ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Hadım dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Müjdeye, günahları terk etmeye, nefsin olumsuz telkinlerine itibar etmemeye delalet eder.Kişi kendisini hadım görürse çaresiz kalacak demektir. Kısmetini başkası kapacak demektir.Rüyada hadim görmek iyi degildir. Rüyada ha-dim edildiginizi görmek, malinizin bir kisminin elinizden çikacagina isarettir. Bir baskasinin hadim edildigini görmek, o kisi ile aranizin bozulacagina delalet eder. Bazilarina göre ise; rüyada kendisinin hadim edilmis oldugu-nu görmek, ani bir karar alarak dünya islerinden el çekip kendinizi dininize vakfederek ibadete koyulacaginiza delalet eder. Baska birisinin hadim edildigim veya bir hadim agasi görmek, evli iseniz esinizden ayrilacaginiza, bekar iseniz simdilik evlenmek niyetinde olmadiginiza delalet eder.

Rüyada Hadım Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Hadım Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 69 kez okundu.

H harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
H harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
Gönderiler Gönderiler Gönderiler Gönderiler