16 Nisan 2024 Perşembe - Kavuşmak Kavuşmak
Gönderiler

Rüyada Kavuşmak Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Kavuşmak Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Kavuşmak görmek ne demektir, rüyada Kavuşmak görmek nasıl yorumlanır, rüyada Kavuşmak nasıl tabir edilir? rüyada Kavuşmak görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Kavuşmak Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Kavuşmak görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Kavuşmak ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Kavuşmak dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Sıla-i rahme (akraba ziyaretine), ramazan ayına ulaşmaya, İyi kimselere kavuşmak hayra, kötü kimselere kavuşmak şerre delalet eder.Rüyada birbirine kavusmak, ibadetle tabir olunur. Rüyasinda uzun zaman görmedigi bir kimsesine kavustugunu görmek, bekledigi iyi bir haberi alacagina; uzaktan gelen bir yolcusuna kavusmak, hastaliktan sifaya kavusmaya; sevmedigi bir kimseye kavusup, onunla kucaklastigini görmek, vaktini kütü aliskanliklarla geçirdigine delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada birbirine kavusmak, silayi rahime ve oruca isarettir. Ulema ve sufehaya ulasmak, dostlugu muhafaza ya. sözünde durmaya. yahut miktarina göre hoslanacaklari bir seyde dolayi amire yaklasmaya isarettir. Bidat sahibi birisine kavusmak dünya ve dininin bozulacagina, vakitlerini oyun ve fuzulî seyler ile zayi etmeye isarettir.

Rüyada Kavuşmak Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Kavuşmak Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 59 kez okundu.

K harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
K harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
Gönderiler Gönderiler Gönderiler Gönderiler