17 Nisan 2024 Cuma - Yüklük Yüklük
Gönderiler

Rüyada Yüklük Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Yüklük Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Yüklük görmek ne demektir, rüyada Yüklük görmek nasıl yorumlanır, rüyada Yüklük nasıl tabir edilir? rüyada Yüklük görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Yüklük Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Yüklük görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Yüklük ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Yüklük dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Rüyanizda özellikle eski Türk evlerinde bulunan, yatak ve sair esyayi koymak için yapilan ve yüklük denen dolabi görmek, bir çok zamandan beri görünmek istemediginiz ve kaçtiginiz bir kimse ile yüz yüze geleceginize aranizdaki eski bir hesabi göreceginize, bu suretle içinizde kaygi uyandiran bir histen de artik kurtulacaginiza delalet eder.

Rüyada Yüklük Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Yüklük Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 69 kez okundu.

Y harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
Y harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim