15 Nisan 2024 Çarşamba - Gergedan Gergedan
Gönderiler

Rüyada Gergedan Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Gergedan Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Gergedan görmek ne demektir, rüyada Gergedan görmek nasıl yorumlanır, rüyada Gergedan nasıl tabir edilir? rüyada Gergedan görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Gergedan Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Gergedan görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Gergedan ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Gergedan dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Büyük bir melike, hal ve hareketi kaba olan adama delalet eder.Rüyada gergedan görmek, sosyal çevrenizde son derece nüfuslu bir insan olacağınızı gösterir. Rüyada gergedan görmek, hayra yorumlan-maz. Bir yerde gergedanin hücumuna ugradigini görmek, düsmanlarindan kendisine zarar gelecegine isarettir. Ölü bir gerge-dan gören düsmanlarinin serrinden kurtulur. Gergedanin kendisinden ürkerek kaçtigini gören, düsmanlarina üstün gelir. Bir baska rivayete görede: Rüyada gergedan görmek, büyük bir devlet adamina isaret eder, Rüyada gergedan çektigini gören kimse, zorba ve büyük bir devlet adamindan haksiz olarak mal elde eder. Rüyada gergedana bindigim gören kimse, ayni ayni özelliklere sahip birisini yener.

Rüyada Gergedan Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Gergedan Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 81 kez okundu.

G harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
G harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
Gönderiler Gönderiler Gönderiler Gönderiler