21 Nisan 2024 Salı - Gar Gar
Gönderiler

Rüyada Gar Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Gar Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Gar görmek ne demektir, rüyada Gar görmek nasıl yorumlanır, rüyada Gar nasıl tabir edilir? rüyada Gar görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Gar Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Gar görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Gar ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Gar dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Rüyasında gar gören kimse, çok yakında uzun zamandan beri arzulamakta olduğu seyyahate çıkacak demektir. Karanlık, sıkıntılı bir işin başlangacıdır. Rüyasinda bir gara girdigini gören yolculuga çikar. Garda bir trene bindigini, fakat trenin kalkmadigini görmek, ya-pacagi bir iste basariya ulasamayacagina yorumlanir. Eger tren hemen hareket etmisse, bu rüya aksine yorumlanir. Garda sira si-ra vagonlar görüp, hiç birine binmedigini görmek bir çok is düsün-dügü halde hiç birisini yapmaya karar vermedigine isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada gar görmek, seyahata çikmaya isaret eder. Bazen de gar görmek ayriliga isarettir. Gar görmek haber almayla da tabir edilir.

Rüyada Gar Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Gar Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 98 kez okundu.

G harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
G harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim