09 Nisan 2024 Perşembe - Elbise temizleyicisi Elbise temizleyicisi
Gönderiler

Rüyada Elbise Temizleyicisi Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Elbise Temizleyicisi Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Elbise Temizleyicisi görmek ne demektir, rüyada Elbise Temizleyicisi görmek nasıl yorumlanır, rüyada Elbise Temizleyicisi nasıl tabir edilir? rüyada Elbise Temizleyicisi görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Elbise Temizleyicisi Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Elbise Temizleyicisi görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Elbise Temizleyicisi ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Elbise Temizleyicisi dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Rüyada elbise temizleyicisi görmek, zengin birisi ile evlenmeye, rüya sahibi evli ise eline bek-lemedigi bir yerden çok para geçecegine delalet eder. Bir rivayete göre de temizleyici tövbeye delalet eder. Rüyada elbiselerinizi temizletmek için bir temizleyici dükkanina girdiginizi görmek, para kazanmak için yeni bir ise tesebbüs edeceginize, bir elbiseci dükkanindan çiktiginizi görmek, bir isten kazançli çiktiginiza veya çikacaginiza, bir elbiseci dükkani satin alip islettiginizi görmek, tüccar iseniz, kazanca, bekar iseniz, evli-lige, hasta iseniz sifaya delalet eder. Rüyada elbisenizi ütülediginizi veya ütülettiginizi görmek isinizin düzelecegine ve sagliga isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada elbise temizleylcisini görmek, üzüntü ve kederlerin gitmesine ve gönüllerde olan kin ve çekememezlik gibi seylerin nail olmasina isarettir. Bazen de elbise temizleyicisi görmek, türkü söylemeye, oynamaya veya nikaha isarettir. Elbise temizleyicisini görmek, baskasinin isi için kendisini zahmete koymaya isarettir. Elinde temizledigi elbisenin ve gidermis oldugu kirin miktarinca birtakim kimseler tevbe etmek suretiyle günahlarindan kurtulurlar. Bazi tabirciler, elbise temizleyicisi, eliyle . zekat ve sadaka verilen veya onun vasitasiyla mihnet ve sikintilardan kurtulan bir kimsedir.

Rüyada Elbise Temizleyicisi Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Elbise Temizleyicisi Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 54 kez okundu.

E harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
E harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
Gönderiler Gönderiler Gönderiler Gönderiler