18 Nisan 2024 Cumartesi - Cünüplük Cünüplük
Gönderiler

Rüyada Cünüplük Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Cünüplük Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Cünüplük görmek ne demektir, rüyada Cünüplük görmek nasıl yorumlanır, rüyada Cünüplük nasıl tabir edilir? rüyada Cünüplük görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Cünüplük Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Cünüplük görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Cünüplük ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Cünüplük dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Cünüp olduğunu görmek, abdestsiz olarak bir ihtiyacını gidermeye çalışmaya, Cünüp olarak namaz kıldığını görmek ibadet gayesiyle yolculuğa çıkmaya (hac, umre vs.) yahut dininin bozuk olmasına; Kendini cünüp görmek, adının bir meseleye karışmasına; Cünüp olduğunu ve yıkanmak için su aradığı halde bunu bulamadığını görmek, dünya ve ahiret işlerinde güçlüğe uğramaya; su bulup yıkanmak ise, arzu ettiği şeylerin gerçeklemşesine delalet eder.Bir kimse rüyada cünüp oldugunu görse o kimse abdestsiz olarak bir ihtiyaci için çalisir. Cünüp olarak namaz kildigini gören kimse ibadet için yolculuga çikar. Bazilar da, o kimsenin dini bozuk olur, dediler. Bazilari ise, kendisini cünüp olarak gören kimsenin isminin bir meseleye karismasina isarettir, dediler. Cünüp oldugu halde yikanmak için su bulamadigini gören kimse, arzu ettigi dünya ve ahiret islerinde güçlüge düser.

Rüyada Cünüplük Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Cünüplük Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 87 kez okundu.

C harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
C harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim