25 Şubat 2024 Pazar - Evliliğe bir adam kaldı ama sözlüme güvenemiyorum! Evliliğe bir adam kaldı ama sözlüme güvenemiyorum!
Gönderiler

Evliliğe bir adam kaldı ama sözlüme güvenemiyorum!

Takip Et
1 • Yorum Yap

Merhaba izmir'den yazıyorum bayanım ve sözlüyüm benim sözlüm'ün gece hayatı çok var içki içmesin..

Merhaba izmir'den yazıyorum bayanım ve sözlüyüm benim sözlüm'ün gece hayatı çok var içki içmesini seviyor! işte hayatı yaşamayı seviyor maddi açıdan durumu da iyi bu sebepten dolayı hani rahat yaşamayı seviyor ama ben 21 yaşındayım, kendisi 31 yaşında ben istemiyorum böyle bir evlilik yapmak! bende diyorum ki bu son zamanlarda çıkmış olaylar, Hani üç dört aydan beri, Bana diyor ki ben yaşadığımı zaten yaşadım sen hayatımda oldukça evlendikten sonra ben bu işleri bırakıyorum diyor fakat ben güvenemiyorum.

Gönderi Oluştur

Bu soru toplam 1039 kez okundu.

Diğer Gönderiler
YorumlarToplam 1 yorum yapılmıştır.
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan gonderiler.com sorumlu tutulamaz.
7 yıl önce
Bune
O zaman bırak noluyo yani egon tavanmı yapıyor bu adamın içkisi gece hayatı varsa yaramaz zaten ne diye sözlendin nişanladınemoticon Ickiyi içen hayatı seviyormu oluyoremoticon Iyi meyhaneciler en mutlu insan ozaman... bi git hadi hadi kendi ni kandırma su testisi su yolunda kırılır...
2  0 Yanıtla
Son Gönderiler
Son Yorumlar
  • Sayime Soysal 2024-02-25 16:32:43

    Sivri hisar öğretmen evi kamu ne kadar

  • Murat 2024-02-24 17:53:36

    merhaba müsade ederseniz tanışmak isterim

  • Murat 2024-02-24 17:46:46

    selam nihan hanım nasılsınız ben murat sizinle tanışmak ve izninizolursa arkadaş sırdaş ve dost olma.. Devamını Gör

  • Murat 2024-02-24 17:42:52

    merhaba fatmagül nasılsın sakıncası yoksa tanışabilirmiyiz

  • Murat 2024-02-24 17:39:21

    merhaba sevim hnm nasılsınız ? sohbet için varım yazarsanız sevinirim

  • Erhan 2024-02-23 18:30:54

    Slm torbalida bulunan dul bayanlar tanışabilir miyiz adımı yazın msjiniza telefon bırakın bekliyorum.. Devamını Gör

  • Temizlikçi 2024-02-23 17:46:59

    Çok güzel ev temizliği yaparım dönüş yapabilir misiniz bana

  • Serkan 2024-02-23 16:37:53

    Istanbuldan gelicem ve uygun bir iş Arıyorum

  • Arkadaş 2024-02-22 12:33:46

    Slm sedef hanım sizinle tanışmak istiyorum

  • Sopalı Genc 2024-02-19 20:35:52

    Merhaba size nasıl ulaşa bilirim.bende Soma'da oturuyom

  • Beyhan Saruhan 2024-02-18 17:59:32

    Öğretmen evi rezarvasyon

  • Cenk 2024-02-18 14:13:52

    1+1 evim temizlik için yardımcı olurmusunuz Hatice hanım.

  • Asli 2024-02-18 13:00:03

    Orda mısın

  • Alev 2024-02-17 20:45:56

    SELAM BEN TEKRAR ALEV .. TANIŞMAK ISTERSENIZ TEL. VEREBILIRIM

  • Alev 2024-02-17 20:43:41

    Selam Ateş bey ben Alev ne tür bir arkadas ariyorsunuz Yasim 43 swinger.

  • Ümit 2024-02-15 20:02:45

    Samsun Çarşamba dan tanışmak isteyen bayan arkadaş ariyorum tanışmak isteyen bayan arkadasla rin ara.. Devamını Gör

  • SILA 2024-02-15 19:38:26

    MERHABA TANIŞMAK İÇİN ERKEK ARKADAŞ ARIYORUM SADECE GÜZEL VAKİT GECİREBİLECEK OLSUN CİDDİ ARAMIYORUM.. Devamını Gör

  • Musa 2024-02-14 21:01:12

    Gündelikçi bayan araniyor öncelikle iyi yemek yapmayı bilen bayan istiyoruz

  • Hikmet Evren 2024-02-14 20:53:24

    Büyük arzumuz yarın tatil edilmesi ve değerli üst makamdan erken bildirilmesi hâlbuki bugün okullar .. Devamını Gör

  • Mehmet 2024-02-14 15:03:25

    Yalnızım birlikte benimle yaşayacak bayan arkadaş arıyorum 35 ile 50 yaş aralığında

Copyright © 2017 Gonderiler.com - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikası