04 Aralık 2021 Cumartesi - ÖSYM 2. Ek Tercih Yapamıyorum YKS Puanım 178 ama... ÖSYM 2. Ek Tercih Yapamıyorum YKS Puanım 178 ama...
Gönderiler

ÖSYM 2. Ek Tercih Yapamıyorum YKS Puanım 178 ama...

TAKİP ET
Barış

Gönderi Tarihi: 17 Ekim 2021

Son Güncelleme: 17.10.2021 - 15:14
ÖSYM 2. Ek Tercih Yapamıyorum YKS Puanım 178 ama...

YKS Baraj puanı 140'a düşünce çok sevindim OBP puanı ile YKS puanım 178,27645 oldu kendimde hayaller kurdum iki yıllık ön lisans ..

YKS Baraj puanı 140'a düşünce çok sevindim OBP puanı ile YKS puanım 178,27645 oldu kendimde hayaller kurdum iki yıllık ön lisans okurum dedim ama seçim yapıp bölüm seçtim sona önüme gelen ekranda ne yazsa iyi! (1. tercihinizdeki programı tercih edebilmek için ilgili puan türünde, programın en küçük puanına eşit veya daha büyük puana sahip olmanız gerekmektedir.) seçme hakkı bile yok neden mi taban puanları çok yüksek zannımca puanları düşürürken bu taban puanlarını güncellemeyi unuttular inşallah yarın pazartesi son gün sabahtan güncelleme yaparlarda bir önlisans seçerim ve iki yıllık üniversite aöf okurum umutluyum...

Gönderi Oluştur
Bu gönderiye ifade bırak  Toplam oy: 3
2
1
0
0
0
0
0
YorumlarToplam 3 yorum yapılmıştır.
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan gonderiler.com sorumlu tutulamaz.
    2 ay önce
    Ilayda
    ilahiyat bölümü dışında seçim yapamıyorum ve gece yarısı kayıt sona eriyor. :/
    0  0 Yanıtla
    O
    2 ay önce
    Orkun
    Islami bilimler ve ilahiyat vardi boşa gitmesin diye iki bölümü seçtim hayırlısı olsun inşallah.
    0  0 Yanıtla
    u
    2 ay önce
    Uğur
    Evet bende aynı şekilde Seçemiyorum. Sanırım giremiyeceğiz. emoticon
    1  0 Yanıtla
Son Eklenenler
Son Yorumlar
  • Hatice 2021-12-03 22:41:36

    34 yasindayim evliyim 2 çocuk annesiyim ev ve ofis temizlik isine ihtiyacım var Karabük besbinevler.. Devamını Gör »

  • Ayla 2021-12-03 18:28:54

    Ben fes kullanmiyorum »

  • Ayla 2021-12-03 18:27:42

    Hem ayla diyosunuz hem sevimm hangisi »

  • Hamdi 2021-12-02 23:19:55

    Hamdi 37 yaşındayım bekarim his evlenmedim benimicindeyerlisin his farketmez dul olabilir bekara ola.. Devamını Gör »

  • Bulut 2021-12-02 22:01:57

    Serpil hanım sizi tanımak isterim ben bekarım ve bir yuvamın olmasını O kadar çok istiyorum ki Allah.. Devamını Gör »

  • Bulut 2021-12-02 21:57:26

    Slm Merhabalar Hayırlı akşamlar SERPİL Hanım ben bu yazdıklarınızın ve Söylediklerinzin hepsini kabu.. Devamını Gör »

  • Bulut 2021-12-02 21:50:14

    Slm Merhabalar Hayırlı akşamlar Zehra hanım Bulut ben sizi tanımak isterim sizinde beni tanımanızı i.. Devamını Gör »

  • Bulut 2021-12-02 20:53:22

    Slm Merhabalar Bulut ben Karataş kıyım bekarım yaş 34 hiç Evlenmedim mutlu olacağım bir Eş adayı arı.. Devamını Gör »

  • Tuna öz 2021-12-02 20:25:41

    Ayla ben tuna Facebook'tan eklerseniz tanışabiliriz adım tuna öz bekliyorumm »

  • Tuna öz 2021-12-02 20:23:05

    Sevim hanım ben tuna görüşebilirmiyiz tuna öz facebok sayfam eklerseniz oradan görüşelim »

  • Mehmet 2021-12-02 20:11:52

    Merhaba Bende ılgında öğretmenim sizinle tanışmak isterim. »

  • Mucahittin Taş 2021-12-02 08:44:29

    Dul bayan arıyorum »

  • Arkadaş 2021-12-01 17:41:51

    Neredesin canım benim »

  • Can 2021-12-01 15:54:24

    Arkdş arıyorum »

  • Ebru 2021-12-01 10:51:22

    Merhaba kirikkalede yasiyorum yarim gunluk isi arıyorum sabah sekiz buçuktan öğlen 2 ye kadar .. Devamını Gör »

  • Maral Çetin 2021-12-01 09:40:17

    Bebek bakici yapmamişim ama iki yenimi butum tecubeliyim »

  • Ali 2021-12-01 02:32:07

    Arkadaş bayanlar için arıyorum tanışmak istiyorum sizinle »

  • Bayram 2021-12-01 01:47:38

    Bozkirliyim evlenmek istiyorum »

  • Azra 2021-11-30 22:01:38

    Tatil edilmesi gerek akşam kursundaydım servise yazışmadığım halde sers getirdi beni çok kötüydü .. Devamını Gör »

  • Bozkurt 2021-11-30 16:15:05

    Adam gibi adam »

Gonderiler.com
© 2017 Tüm hakları saklıdır.