04 Aralık 2021 Cumartesi - ÖSYM YKS 2. Ek Tercih Yapamıyorum Puanlar Çok Yüksek Neden? ÖSYM YKS 2. Ek Tercih Yapamıyorum Puanlar Çok Yüksek Neden?
Gönderiler

ÖSYM YKS 2. Ek Tercih Yapamıyorum Puanlar Çok Yüksek Neden?

TAKİP ET
Mine

Gönderi Tarihi: 17 Ekim 2021

Son Güncelleme: 17.10.2021 - 14:55
ÖSYM YKS 2. Ek Tercih Yapamıyorum Puanlar Çok Yüksek Neden?

TYT 140 ve 150 arası alan adaylar 2. Ek tercihte tercih yapamıyor neden puanlar yüksek ya da eşit ve düşük puanlara tercih yapmak gerekiyorm..

TYT 140 ve 150 arası alan adaylar 2. Ek tercihte tercih yapamıyor neden puanlar yüksek ya da eşit ve düşük puanlara tercih yapmak gerekiyormuş. En düşük boş kontenjan puanı dahi 193 ten başlıyor. Bölümün ne olduğu belli değil puanları yüksek tutacaksanız neden 2. Ek tercih açıyorsunuz ya sınavları kolaylaştırın ya da puanları düşürün artık sadece ilahiyat bölümü puansız ne bu ülkenin çektiği sistem karmaşıklığı eğitim sıfır.

Gönderi Oluştur
Bu gönderiye ifade bırak  Toplam oy: 3
0
1
2
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan gonderiler.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Diğer Gönderiler
Son Eklenenler
Son Yorumlar
  • Hatice 2021-12-03 22:41:36

    34 yasindayim evliyim 2 çocuk annesiyim ev ve ofis temizlik isine ihtiyacım var Karabük besbinevler.. Devamını Gör »

  • Ayla 2021-12-03 18:28:54

    Ben fes kullanmiyorum »

  • Ayla 2021-12-03 18:27:42

    Hem ayla diyosunuz hem sevimm hangisi »

  • Hamdi 2021-12-02 23:19:55

    Hamdi 37 yaşındayım bekarim his evlenmedim benimicindeyerlisin his farketmez dul olabilir bekara ola.. Devamını Gör »

  • Bulut 2021-12-02 22:01:57

    Serpil hanım sizi tanımak isterim ben bekarım ve bir yuvamın olmasını O kadar çok istiyorum ki Allah.. Devamını Gör »

  • Bulut 2021-12-02 21:57:26

    Slm Merhabalar Hayırlı akşamlar SERPİL Hanım ben bu yazdıklarınızın ve Söylediklerinzin hepsini kabu.. Devamını Gör »

  • Bulut 2021-12-02 21:50:14

    Slm Merhabalar Hayırlı akşamlar Zehra hanım Bulut ben sizi tanımak isterim sizinde beni tanımanızı i.. Devamını Gör »

  • Bulut 2021-12-02 20:53:22

    Slm Merhabalar Bulut ben Karataş kıyım bekarım yaş 34 hiç Evlenmedim mutlu olacağım bir Eş adayı arı.. Devamını Gör »

  • Tuna öz 2021-12-02 20:25:41

    Ayla ben tuna Facebook'tan eklerseniz tanışabiliriz adım tuna öz bekliyorumm »

  • Tuna öz 2021-12-02 20:23:05

    Sevim hanım ben tuna görüşebilirmiyiz tuna öz facebok sayfam eklerseniz oradan görüşelim »

  • Mehmet 2021-12-02 20:11:52

    Merhaba Bende ılgında öğretmenim sizinle tanışmak isterim. »

  • Mucahittin Taş 2021-12-02 08:44:29

    Dul bayan arıyorum »

  • Arkadaş 2021-12-01 17:41:51

    Neredesin canım benim »

  • Can 2021-12-01 15:54:24

    Arkdş arıyorum »

  • Ebru 2021-12-01 10:51:22

    Merhaba kirikkalede yasiyorum yarim gunluk isi arıyorum sabah sekiz buçuktan öğlen 2 ye kadar .. Devamını Gör »

  • Maral Çetin 2021-12-01 09:40:17

    Bebek bakici yapmamişim ama iki yenimi butum tecubeliyim »

  • Ali 2021-12-01 02:32:07

    Arkadaş bayanlar için arıyorum tanışmak istiyorum sizinle »

  • Bayram 2021-12-01 01:47:38

    Bozkirliyim evlenmek istiyorum »

  • Azra 2021-11-30 22:01:38

    Tatil edilmesi gerek akşam kursundaydım servise yazışmadığım halde sers getirdi beni çok kötüydü .. Devamını Gör »

  • Bozkurt 2021-11-30 16:15:05

    Adam gibi adam »

Gonderiler.com
© 2017 Tüm hakları saklıdır.