12 Nisan 2024 Pazar - Yankesici Yankesici
Gönderiler

Rüyada Yankesici Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Yankesici Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Yankesici görmek ne demektir, rüyada Yankesici görmek nasıl yorumlanır, rüyada Yankesici nasıl tabir edilir? rüyada Yankesici görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Yankesici Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Yankesici görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Yankesici ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Yankesici dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Bakınız; Dolandırıcı, Hırsız.Yankesici tarafından soyulduğunu gören kimsenin harekelerine çeki düzen vermesi gerektiğini belirtir. Yankesici tarafından soyulduğunu gören kimsenin harekelerine çeki düzen vermesi gerektiğini belirtir. Rüyasinda bir yankesici olarak baskalarinin parasini çaldigini görmek çok acikli bir olaya sahit olacagina. bir baska yankesicinin kendi parasini çarptigini görmek, istemedigi ve beklemedigi bir durumla karsilastigina delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada görülen yankesici, hilekar bir alimdir. Bir insan rüyada bir yankesicinin cebinden birtakim altinlari çarptigini görse, o insan hilekar bir alimden hileye dair bir bilgi duyar.

Rüyada Yankesici Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Yankesici Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 68 kez okundu.

Y harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
Y harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
Gönderiler Gönderiler Gönderiler Gönderiler