08 Nisan 2024 Çarşamba - Kesmek / kesilmek Kesmek / kesilmek
Gönderiler

Rüyada Kesmek / Kesilmek Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Kesmek / Kesilmek Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Kesmek / Kesilmek görmek ne demektir, rüyada Kesmek / Kesilmek görmek nasıl yorumlanır, rüyada Kesmek / Kesilmek nasıl tabir edilir? rüyada Kesmek / Kesilmek görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Kesmek / Kesilmek Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Kesmek / Kesilmek görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Kesmek / Kesilmek ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Kesmek / Kesilmek dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Bir şeyi kesmek, kullanım amacıyla olursa hayra, aksi durumlarda işlerin güdük kalmasına, ömür ve rızık azalmasına, ayrılık ve hasrete, Kesilmiş parçaların bir araya gelmesi ya da toplanması uzakta bulunanların yahut ayrı yaşayanların bir araya gelmesinee, Elin kesilmesi namazı terketmeye yahut tövbeye, El ve ayakların çapraz olarak kesilmesi dindeki bozukluğa, Tenasül uzvunun kesilmesi neslin tükenmesine ya da aile fertlerinden dolayı rahatının bozulmasına, Burun ve kulak kesilmesi yoksulluğa, haber ve mektup alamamaya, suçu ve kusura, Dilin kesilmesi delillerinin itibara alınmamasına, Organların (azaların) kelimesi yolculuğa yahut ayrılığa da delalet eder. (Ayrıca Bakınız; Boğazlamak, Kurban.)

Rüyada Kesmek / Kesilmek Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Kesmek / Kesilmek Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 70 kez okundu.

K harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
K harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
Gönderiler Gönderiler Gönderiler Gönderiler