10 Nisan 2024 Cuma - Vasi Vasi
Gönderiler

Rüyada Vasi Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Vasi Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Vasi görmek ne demektir, rüyada Vasi görmek nasıl yorumlanır, rüyada Vasi nasıl tabir edilir? rüyada Vasi görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Vasi Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Vasi görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Vasi ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Vasi dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Bakınız; Vasiyet.Bir kimse rüyada (ölünün vasiyetini yerine getirmeye tayin edilen adam) kendisinin vasi edildigini görse, bu rüya alti sekilde tabir edilir. 1. Haber verilen seyin dogru olduguna, 2. Ona bir isin havale edilmesine, 3. Onun saninin yüce olusuna, 4. Fazla bilgili olduguna, 5. Kirk yasini asmis olmasina, 6. Allah (C.C.)in himayesinde bulunduguna, delalet eder.

Rüyada Vasi Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Vasi Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 77 kez okundu.

V harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
V harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
Gönderiler Gönderiler Gönderiler Gönderiler