13 Nisan 2024 Pazartesi - Törpü Törpü
Gönderiler

Rüyada Törpü Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Törpü Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Törpü görmek ne demektir, rüyada Törpü görmek nasıl yorumlanır, rüyada Törpü nasıl tabir edilir? rüyada Törpü görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Törpü Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Törpü görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Törpü ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Törpü dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Rüyada kişinin tırnaklarını törpülemesi iş ve ev hayatı ile ilgili olumlu durumları haber verir.Rüyada törpü, üzüntü ile yorumlanir. Rüyanizda bir törpü ile bir seyi törpülediginizi görmeniz, isinize engel olmak isteyen kimselerin bulundugunu ve bunlarin durmadan aleyhinizde çalistiklarini gösterir. Törpüyü baska bir kimsenin kullandigini görmek, sonunda zarar edecek bir ise girmenize engel olan bazi arkadaslarinizin bulunduguna delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada görülen ege dildir.Ege ihtiyaçlari gidermeye ve ibadet etmeye isarettir. Ege, yardimciya da isarettir. Ege, dünür ve nikaha da isarettir. Rüyada bir seyi egeledigini gören kimse, nikahlanir.

Rüyada Törpü Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Törpü Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 81 kez okundu.

T harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
T harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
Gönderiler Gönderiler Gönderiler Gönderiler