17 Nisan 2024 Cuma - İsra suresi İsra suresi
Gönderiler

Rüyada İsra Suresi Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada İsra Suresi Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada İsra Suresi görmek ne demektir, rüyada İsra Suresi görmek nasıl yorumlanır, rüyada İsra Suresi nasıl tabir edilir? rüyada İsra Suresi görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada İsra Suresi Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada İsra Suresi görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. İsra Suresi ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki İsra Suresi dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Ibn-i Sirin'in beyanina göre: Isra suresini rüyasinda tamamen veya bir kismini okudugunu, yahut okuyan-dan isittigini gören, Allah (C.C.) katinda ve halk arasinda yüksek bir mevkie ulasir. Cafer-i Sadik'a göre; düsmanina galip ve muzaffer olup, isteklerine kavusur, dininde kuvvetli ve inancinda halis ve saf olur. Nafi ve îbn-i Kesire göre ; . Hükümet büyükleri tarafindan veya her hangi biri tarafindan zarara ugrar, suçsuz oldugu halde iftiraya ugrar. Abdulgani Nablusi'ye göre; Cenabi Hakkin yaninda mak-bul, halk arasinda önceleri hakaret görecekse de sonradan aziz olur, düsmanlarina galip gelir. Bir baska rivayete görede: Rüyada Isra suresini veya ondan bir ayeti okudugunu görmek, Allah kalinda makbul olmaya, halk arasinda hürmete, yüksek rütbelere, düsman üzerine galibiyete isarettir.

Rüyada İsra Suresi Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada İsra Suresi Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 51 kez okundu.

İ harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
İ harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
Gönderiler Gönderiler Gönderiler Gönderiler