10 Nisan 2024 Cuma - Tava Tava
Gönderiler

Rüyada Tava Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Tava Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Tava görmek ne demektir, rüyada Tava görmek nasıl yorumlanır, rüyada Tava nasıl tabir edilir? rüyada Tava görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Tava Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Tava görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Tava ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Tava dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Çocuğu yaşamayan ve bu yüzden sürekli ağlayan kadına delalet eder. ( Ayrıca Bakınız; Kab, Çanak, Çömlek, Tabak, Tencere.)Sorunlara çare bulan iyi niyetli, yardımcı insandır. Rüyada tava görmek, efendisinin elinde bulunan mali bol bol harcamamasini isteyen sadik hizmetçiye delalet eder. Tavada bir sey pisirdigini gören evinde güzel ve rahat yasar. Tavadan yemek yedigini gören, evdeki insanlardan hayir görür. Eger yedigi sey eksi veya aci ise, kedere isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada tava görmek, çocugu yasamayan ve dolayisiyla üzüntüsünden dolayi daima göz yasi döken bir kadina isarettir. Üzüntü île çikan göz yasi, sicak; sevinçle akan göz yasi da, soguktur.

Rüyada Tava Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Tava Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 51 kez okundu.

T harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
T harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
Gönderiler Gönderiler Gönderiler Gönderiler