22 Nisan 2024 Çarşamba - Mancınık tası Mancınık tası
Gönderiler

Rüyada Mancınık Tası Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Mancınık Tası Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Mancınık Tası görmek ne demektir, rüyada Mancınık Tası görmek nasıl yorumlanır, rüyada Mancınık Tası nasıl tabir edilir? rüyada Mancınık Tası görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Mancınık Tası Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Mancınık Tası görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Mancınık Tası ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Mancınık Tası dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Rüyada mancinik tasi, bir seyin tebligi için gönderilen adamdir. Kuvvetini denemek için mancinik tasini kaldirdigini gören kimse secaatii ve kuvvetli birisiyle muarazada bulunur. Tasi kaldinrsa o kimseye galip gelir. Tasi kaldirmaktan aciz kalirsa, maglup olur.

Rüyada Mancınık Tası Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Mancınık Tası Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 56 kez okundu.

M harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
M harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim