08 Nisan 2024 Çarşamba - Reçete Reçete
Gönderiler

Rüyada Reçete Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Reçete Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Reçete görmek ne demektir, rüyada Reçete görmek nasıl yorumlanır, rüyada Reçete nasıl tabir edilir? rüyada Reçete görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Reçete Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Reçete görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Reçete ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Reçete dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Rüyada reçete görmek , hafif bir hastalığa yakalanacağınızın işareti olarak kabul edilir. Rüyada reçete görmek, hafif bir rahatsızlık geçireceğinize işaret olarak yorumlanır. Rüyanizda elinizde bir reçete ile bir eczaneye girdiginizi görmeniz, önemli bir isiniz için bir bilgine basvurarak bilgi danisacaginiza delalet eder. Reçete ile ilaç aldiginizi görmek, isiniz için bir formül buldugunuzu gösterir. Bir reçeteyi okumak istediginizi fakat anlamadiginizi görmek, islerinizin çok karisik olup içinden çikilmaz olduguna delildir. Bir baska rivayete görede: Rüyada bir doktora muayene olup reçete almak, hasta ziyaretine ve hafif geçecek bir hastaliga isarettir.Rüyada doktorun size reçete verdiğini görmek; hafif bir hastalık geçireceğinize yada hasta ziyaretine gideceğinize işarettir.

Rüyada Reçete Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Reçete Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 74 kez okundu.

R harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
R harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
Gönderiler Gönderiler Gönderiler Gönderiler