28 Mayıs 2024 Pazar - Ruj Ruj
Gönderiler

Rüyada Ruj Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Ruj Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Ruj görmek ne demektir, rüyada Ruj görmek nasıl yorumlanır, rüyada Ruj nasıl tabir edilir? rüyada Ruj görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Ruj Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Ruj görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Ruj ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Ruj dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Kadının dudağına ruj sürmesi tatlı dilli olmasına, eşine kompliman yapmasına, Erkeğin dudağına ruj sürmesi sözde riyakarlığa, yadırganılan söz ve davranışa delalet eder. (Ayrıca Bakınız; Dudak.)Rüyada bir kadını ruj sürerken veya yüzüne makyaj yaparken görmek, yakında güzel bir sürprizle karşılaşılacak demektir. Rüyada bir kadını ruj sürerken görmek, yakın bir zamanda güzel bir olayla karşılaşılacak demektir. Yalan, dolan, aldatma, kandırmadır.Rüyada ruj görmek, bir kadinin dudaklarina ruj sürdügünü görmek, bir yakini tarafindan kendisine yalan söylenerek aldatilacagina; bir kadina ruj hediye ettigini görmek, sevdigi bir kimse için bazi hediyeler alacagina; kendi dudaklarina ruj sürdügünü görmek, yatan bir kimsesi tarafindan sevindirilecegine delalet eder.Rüyada ruj sürdüğünü . görmek; bir sürprizle karşılaşmaya işarettir.

Rüyada Ruj Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Ruj Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 88 kez okundu.

R harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
R harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 Gonderiler.com - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
gonderiler.com gonderiler.com gonderiler.com gonderiler.com