20 Nisan 2024 Pazartesi - Rastık Rastık
Gönderiler

Rüyada Rastık Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Rastık Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Rastık görmek ne demektir, rüyada Rastık görmek nasıl yorumlanır, rüyada Rastık nasıl tabir edilir? rüyada Rastık görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Rastık Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Rastık görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Rastık ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Rastık dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Gözlerine rastık çeken kişi, sevgi yüzünden kederlenir.Rüyanizda kaslarina rastik çeken bir kadin görmek, ev içinde sebepsiz darginliklar dolayisi ile huzurunuzun kaçtiginin ve gerek sizin ve gerek esinizin biraz daha sabirli ve temkinli olmasi icap ettiginin, bütün ev halkini rahatsiz ve tedirgin eden bu halin ancak sizlerin anlayisi ile ortadan kalkabileceginin isaretidir. Rüyada yüzü rastikli bir kimse görmek keder ve sikintidir. Rastiklarinin yüzünü karaladigini ve bunu mendiliyle temizlemeye çalisan bir kimseyi görmek, günahlarindan arinmak isteyen bir yakininiz olduguna ve onun tövbe etmesi gerektigine isarettir.

Rüyada Rastık Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Rastık Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 81 kez okundu.

R harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
R harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim