16 Nisan 2024 Perşembe - Operatör Operatör
Gönderiler

Rüyada Operatör Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Operatör Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Operatör görmek ne demektir, rüyada Operatör görmek nasıl yorumlanır, rüyada Operatör nasıl tabir edilir? rüyada Operatör görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Operatör Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Operatör görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Operatör ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Operatör dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Bakınız; Cerrah.Rüyada operatör görmek, mesleginizde isim yapip taninacaginiza, bir operatörün ameliyat yaptigini görmek, hasta iseniz hastaliginizin geçecegine, kendinizi operatör olmus görmek, yakinlarinizdan birinin hastaligina, operatör olarak bir kimseyi ameliyat, ediyor görmek, hastaniz varsa iyilesecegine, eger bir haber bekliyor iseniz, hayirli bir haber olarak yakinda alacaginiza isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada operatör görmek, hastaliga isarettir. Bazen operatör görmek, isleri düzene koymaya isarettir.

Rüyada Operatör Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Operatör Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 53 kez okundu.

O harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
O harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
Gönderiler Gönderiler Gönderiler Gönderiler