09 Nisan 2024 Perşembe - Nahivci(gramerci) Nahivci(gramerci)
Gönderiler

Rüyada Nahivci(gramerci) Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Nahivci(gramerci) Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Nahivci(gramerci) görmek ne demektir, rüyada Nahivci(gramerci) görmek nasıl yorumlanır, rüyada Nahivci(gramerci) nasıl tabir edilir? rüyada Nahivci(gramerci) görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Nahivci(gramerci) Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Nahivci(gramerci) görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Nahivci(gramerci) ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Nahivci(gramerci) dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Rüyada nahivciyi görmek, sözü bezetip güzel konusmaya delalet eder. Bazi kere nahivciyi görmek, gerre, dövülmeye ve yalandan söz dizdirmeye ve iftiraya delalet eder. Rüyada nahivciyi gören kimse eger sözü zayiflatip çürüten kimse ise, dogruluk ve Hak tarafina geçer, onunla söhret kazanir. Kafir ise Müslüman, günahkar ise tevbe eder. Uyanikken «T» harfini telaffuz edemeyen yahut bir kelimede «F» harfini ezmeksizin söyleyemeyen, ya da disi kirik oldugundan dolayi harfini telaffuz edemeyerek «peltek» «S» seklinde telaffuz eden, ya da mesela, "ev" diyecek yerde «eyi> diyerek «v» yerine «y» çekimde telaffuz eden, yahut konusma esnasinda bazi harfleri agzindan düsüren veya bazi harfi söyleyeyim derken baska bir harf söyleyen ya da dilsiz olarak konusmaya muktedir olamayan kimsenin rüyada nahivci olarak düzgün söz söylemesini görmesi/ fakirlikten zenginlige/hastaliktan sifaya, siddet ve mihnetten kurtulmaya delalet eder.

Rüyada Nahivci(gramerci) Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Nahivci(gramerci) Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 68 kez okundu.

N harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
N harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
Gönderiler Gönderiler Gönderiler Gönderiler