09 Nisan 2024 Perşembe - Muta nikahı Muta nikahı
Gönderiler

Rüyada Muta Nikahı Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Muta Nikahı Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Muta Nikahı görmek ne demektir, rüyada Muta Nikahı görmek nasıl yorumlanır, rüyada Muta Nikahı nasıl tabir edilir? rüyada Muta Nikahı görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Muta Nikahı Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Muta Nikahı görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Muta Nikahı ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Muta Nikahı dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Rüyada yapilan mut'a nikahi rahatliga ve onu yapan kimse lçln menfaata isarettir. Rüyada yapilan mut'a nikahi "De ki (simdilik) eglenin çünkü (nasil olsa) dönüsünüzü hiç süphesiz ki, atesedir." mealindeki ayet isaretince, zina veya sartlarina uygun olmayarak yapilan bir alisveris git Allah (C.C.)'in azabim gerektiren amellere isarettir. Bazen mut'a nikahi, . kendisi ve maliyla gururianmaya isarettir. Bazen de mut'a nikahi, ortaklik yoluyla fayda temin etmeye isarettir. Çür mut'a nikahinda kadin erkegin kendisine verdigi belirgin meblagla faydalandigi gibi erkek de kadindan arzusunu gidermekle istifade eder.

Rüyada Muta Nikahı Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Muta Nikahı Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 48 kez okundu.

M harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
M harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
Gönderiler Gönderiler Gönderiler Gönderiler