19 Nisan 2024 Pazar - Makat Makat
Gönderiler

Rüyada Makat Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Makat Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Makat görmek ne demektir, rüyada Makat görmek nasıl yorumlanır, rüyada Makat nasıl tabir edilir? rüyada Makat görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Makat Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Makat görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Makat ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Makat dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Rüyada makat görmek, malinin, isinin artacagina ve çikarinin bollasacagina delalettir. Makatta iyi ve kötü hal ;Örnek bununla kiyaslanir. Kirmani'ye göre; makatinda aci veren bir sey görmek musibetle yorumlanir. Makatini temiz görmek, iyi, bir is sahibi olup menfaat görmege, bolluga; makatini büyümüs olarak görmek, ticaretinin iyilesecegine, karinin artacagina. malinin ziyadelesecegine; makatini küçülmüs görmek, geçim darligina, ticaretinde azalma olacagina; makatinda çiban ve yara görmek ve üzerine oturamamak, isinde ve vazifesinde sebat edememege, memur ise isinden atilacagina, tüccar ise iflasa, ve zarara yorumlanir. Makatina bir igne veya diken battigini gören kazancinda bir hasedin serrine ugrar. Çamurlu ve pis bir yere oturarak makatinin bulastigini görmek, ticaretinde veya isinde dogruluktan ayrilmaya delalet eder.

Rüyada Makat Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Makat Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 63 kez okundu.

M harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
M harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim