17 Nisan 2024 Cuma - Limon Limon
Gönderiler

Rüyada Limon Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Limon Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Limon görmek ne demektir, rüyada Limon görmek nasıl yorumlanır, rüyada Limon nasıl tabir edilir? rüyada Limon görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Limon Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Limon görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Limon ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Limon dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Mala, afiyetle tüketilen rızka yahut bir kimseyi bir işten dolayı kınamaya, Limon ağacı zararsız ama faydası da pek görülmeyen insana yahut zengin ve hayırhah olmakla birlikte görüş ve düşüncelerine fazla itibar edilmemesi gereken kadına delalet eder.Rüyada limon yemek veya görmek, bazı hayal kırıklıkları uğrayacağınıza yorumlanır. Etrafında onu kıskanan insanlar var demektir. Limon yemek veya görmek, birtakım hayal kırıklıklarına uğrayacağınızın işaretidir. Etrafınızda kıskanç insanlar var. Dikkat edin. Rüyada sarı limon, hastalığı işaret eder. Limon çiçeği ise çok iyidir.Rüyada limon görmek, islerinizde karisiklik olduguna delalet eder. Nablusiye göre; rüyada limon görmek mevsiminde olsun olmasin, renginin san olmasi yüzünden hastaliga isarettir. Eger rengi yesil olursa kedere yorumlanir. Bir baska rivayete görede: Rüyada limon görmek, kinamaya isarettir. Bundan dolayi bir kimseye rüyada bir insan bir limon verse, o insan o kimseyi kinar ve ayiplar. Eger limon sari ve rüya sahibi onu yerse, mala isarettir. Limonun yesili tabirce sarisindan hayirlidir. Sari olan her meyvenin tabiri böyledir.Limon yemek veya görmek, birtakım hayal kırıklıklarına işarettir. Etrafınızda kıskanç insanlar var.Limon yemek veya görmek, birtakım hayal kırıklıklarına işarettir. Etrafınızda kıskanç insanlar var.

Rüyada Limon Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Limon Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 65 kez okundu.

L harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
L harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim