10 Nisan 2024 Cuma - Lapa Lapa
Gönderiler

Rüyada Lapa Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Lapa Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Lapa görmek ne demektir, rüyada Lapa görmek nasıl yorumlanır, rüyada Lapa nasıl tabir edilir? rüyada Lapa görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Lapa Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Lapa görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Lapa ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Lapa dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Pirinç lapası zenginlik değil ama geçinecek kadar paradır.Rüyada lapa yediginizi görmek, evinizde bir hasta bulunup, onunla ugrasacaginiza, hastaligin size geçmemesi için dikkatli olmaniz gerektigine, ve rizkinizin bol ve bereketli olacagina isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada lapa görmek veya yemek, evde bulunan bir hasta ile tabir edilir. Bazi tabirciler rizkin . bal ve bereketli olmasina isarettir demislerdir. Lapa, vücutta çikacak bir çibanlada tabir edilmistir.

Rüyada Lapa Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Lapa Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 45 kez okundu.

L harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
L harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
Gönderiler Gönderiler Gönderiler Gönderiler