09 Nisan 2024 Perşembe - Kuyruk Kuyruk
Gönderiler

Rüyada Kuyruk Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Kuyruk Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Kuyruk görmek ne demektir, rüyada Kuyruk görmek nasıl yorumlanır, rüyada Kuyruk nasıl tabir edilir? rüyada Kuyruk görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Kuyruk Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Kuyruk görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Kuyruk ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Kuyruk dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Kuyruk teb'aya, bir millet yahut topluluğa mensup olan insanlara, Kişinin kendi kuyruğu olduğunu görmesi, insanlardan ona tabi olan, onun görüş ve düşüncelerini benimseyen kimselere delalet eder.Rüyasında kendisini kuyrukta beklerken gören kimse eğer sabır gösterirse, ilerde çok başarılı olacak demektir. Kendisinin kuyruğu olduğunu görmesi yeni insanlarla tanışacağına yorumlanır. Rüyasında kendisini kuyrukta beklerken gören kimse eğer sabır gösterirse, ilerde çok başarılı olacak demektir. Kendisinin kuyruğu olduğunu görmesi yeni insanlarla tanışacağına yorumlanır. Dedikodu, iftiradır. Rüyada kuyruk, uzak akrabalara yorumlanir. Bir baska rivayete görede: Rüyada kuyruk görmek, teb'adir. Bundan dolayi bir kimse rüyada kuyrugunun oldugunu görse, halktan olan teb'asina isarettir. Zira kuyruk, sahibine tabidir.

Rüyada Kuyruk Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Kuyruk Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 50 kez okundu.

K harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
K harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
Gönderiler Gönderiler Gönderiler Gönderiler