18 Nisan 2024 Cumartesi - Kumru kuşunun erkeği Kumru kuşunun erkeği
Gönderiler

Rüyada Kumru Kuşunun Erkeği Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Kumru Kuşunun Erkeği Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Kumru Kuşunun Erkeği görmek ne demektir, rüyada Kumru Kuşunun Erkeği görmek nasıl yorumlanır, rüyada Kumru Kuşunun Erkeği nasıl tabir edilir? rüyada Kumru Kuşunun Erkeği görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Kumru Kuşunun Erkeği Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Kumru Kuşunun Erkeği görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Kumru Kuşunun Erkeği ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Kumru Kuşunun Erkeği dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Rüyada kumru kusunun erkegini görmek, garip, hor ve bayagi bir insana delalet eder. Kumru kusunun erkegini görmek, haber ve elçiye delalet eder. Çünkü Hz. Nuha gerek yerin durumunu gerekse tufandan sonra suyun yere çekilmesi haberini veren bu kustu. Bazi tabirciler, kumru kusunun erkegi, oynak bir kadina delalet eder, dediler.

Rüyada Kumru Kuşunun Erkeği Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Kumru Kuşunun Erkeği Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 72 kez okundu.

K harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
K harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim