19 Nisan 2024 Pazar - Kötü söz Kötü söz
Gönderiler

Rüyada Kötü Söz Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Kötü Söz Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Kötü Söz görmek ne demektir, rüyada Kötü Söz görmek nasıl yorumlanır, rüyada Kötü Söz nasıl tabir edilir? rüyada Kötü Söz görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Kötü Söz Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Kötü Söz görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Kötü Söz ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Kötü Söz dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Bakınız; Kem Söz.Rüyada kötü bir söz söyleyerek birinin kalbini kirdigini görmek, o kisiden hayir ve menfaat görecegine delalet ede. Rüyasinda kendisine edep disinda söz söylendigini duyan kimse, dininde dogru yolda demektir. Bir baska rivayete görede: Rüyada yaramaz bir söz isitmek, günah islerneye ve nasihat kabul etrnerneye isarettir. Rüyada, kötü ve edebe aykiri söz söylemek, tedaviye muhtaç olan agiz hastaligina ve yapilmasi arzu edilen bir seyde usanca isarettir.

Rüyada Kötü Söz Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Kötü Söz Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 76 kez okundu.

K harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
K harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim