09 Nisan 2024 Perşembe - Kolonya Kolonya
Gönderiler

Rüyada Kolonya Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Kolonya Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Kolonya görmek ne demektir, rüyada Kolonya görmek nasıl yorumlanır, rüyada Kolonya nasıl tabir edilir? rüyada Kolonya görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Kolonya Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Kolonya görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Kolonya ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Kolonya dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Rüyasında kolonya koklayan kişinin, dert içinde olduğuna ve bu dertlerin devam edeceğine yorumlanır. Rüyasında kolonya koklayan kişinin, dert içinde olduğuna ve bu dertlerin devam edeceğine yorumlanır. Güzel, temiz, şeffaf şişede ise kişinin sağlığının iyi olduğunu işaret eder.Rüyada kolonya görmek, sikinti içinde bulunmaya isarettir.

Rüyada Kolonya Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Kolonya Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 76 kez okundu.

K harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
K harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
Gönderiler Gönderiler Gönderiler Gönderiler