20 Nisan 2024 Pazartesi - Kısır Kısır
Gönderiler

Rüyada Kısır Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Kısır Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Kısır görmek ne demektir, rüyada Kısır görmek nasıl yorumlanır, rüyada Kısır nasıl tabir edilir? rüyada Kısır görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Kısır Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Kısır görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Kısır ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Kısır dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Rüyada cinsi iliski kuramadigini görmek, acze yorumlanir. Rüyasinda kisir oldugu için çocugu olmadigini gören, kendisine ait olan malini kaybeder. Bu hastaliginin geçtigini ve karisinin hamile kaldigini görmek, ününün artacagina ve halk arasida taninip sevilecegine delalet eder. Evlendigi halde, çocugunun olmadigini görmek, ticaretinde kar saglayamadigina ve sermayesinin gittikçe azaldigina isarettir.

Rüyada Kısır Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Kısır Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 78 kez okundu.

K harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
K harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim