08 Nisan 2024 Çarşamba - Kireç Kireç
Gönderiler

Rüyada Kireç Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Kireç Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Kireç görmek ne demektir, rüyada Kireç görmek nasıl yorumlanır, rüyada Kireç nasıl tabir edilir? rüyada Kireç görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Kireç Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Kireç görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Kireç ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Kireç dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Dinde sebat etmeye, ilim ve amele, güzel övgüye, hastalıktan şifaya, sağlıklı anlaşmalara, elbiselerin yenilenmesine, makam ve rütbenin devamına, eş ve çocukların güzel hallerine; Kendini dünyadan alıp ahirete yönelen kimsenin yanında kireç görmek şüphelli kazanca, dinde nifak çıkarmaya yahut bid'at işlemeye; Kireç kuyusu yahut fırını varlıklı kimseye, sonu iyi olan sevindirici işlere, Kireç fırını yapmak velayet ve saltanata, ehli olmayan kimse için mala delalet eder.Rüyasında kireç gören kişi duygularına karşılık bulur demektir. Kireçle badana yapmak sıkıntıların sona ereceğine işaret eder. Rüyasında kireç gören kişi duygularına karşılık bulur demektir. Kireçle badana yapmak sıkıntıların sona ereceğine işaret eder. Rüyasında kireç görmek her türlü . sorununu kökünden halletmek demektir.

Rüyada Kireç Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Kireç Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 47 kez okundu.

K harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
K harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
Gönderiler Gönderiler Gönderiler Gönderiler