17 Nisan 2024 Cuma - Kertenkelenin büyüğü Kertenkelenin büyüğü
Gönderiler

Rüyada Kertenkelenin Büyüğü Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Kertenkelenin Büyüğü Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Kertenkelenin Büyüğü görmek ne demektir, rüyada Kertenkelenin Büyüğü görmek nasıl yorumlanır, rüyada Kertenkelenin Büyüğü nasıl tabir edilir? rüyada Kertenkelenin Büyüğü görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Kertenkelenin Büyüğü Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Kertenkelenin Büyüğü görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Kertenkelenin Büyüğü ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Kertenkelenin Büyüğü dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Bu hayvani rüyada görmek, aksam, sabah melikin yanindan ayrilmayan ve melikin arkadasi ve insanlar arasinda harbi heyecanlandiran vezir yahut hatifesidir. Büyük kertenkele, is hususunda azimli ve sebatli bir kimsedir. Büyük kertenkele, issiz kimse için çalismaya, dinde fitneye yahut atese tapan bir kadina delalet eder. Çünkü bu kertenkele günes ile beraber . meydana çikar ve batisinda kendini gizler. Kertenkele, ölü üzerine aglamaya ve ölünün meziyetlerini saymaya delalet eder.

Rüyada Kertenkelenin Büyüğü Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Kertenkelenin Büyüğü Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 56 kez okundu.

K harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
K harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim