09 Nisan 2024 Perşembe - Keçiboynuzu Keçiboynuzu
Gönderiler

Rüyada Keçiboynuzu Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Keçiboynuzu Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Keçiboynuzu görmek ne demektir, rüyada Keçiboynuzu görmek nasıl yorumlanır, rüyada Keçiboynuzu nasıl tabir edilir? rüyada Keçiboynuzu görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Keçiboynuzu Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Keçiboynuzu görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Keçiboynuzu ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Keçiboynuzu dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Çok zahmetle elde edilen az kazanca, zor olanı kolay olana tercih etmeye, yahut hastalanmaya yıkık duvara delalet eder.Rüyada keçiboynuzu görmek, aslında önemsiz olan bir olay nedeniyle aşırı tepki göstereceğinizin işaretidir. Rüyada keçiboynuzu görmek, aslında önemsiz olan bir olay nedeniyle aşırı tepki göstereceğinizin işaretidir. Rüyada keçi boynuzu görmek, kötü sansli, zahmetle ve zorla az kazanan biri ile kiyaslanir. Keçi boynuzu agacinin bir yerde çiktigini görmek, yerin harap olmasina isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada keçi boynuzu görmek, hastanin ölümüne yahut vücudunun yipranmasina isarettir. Keçi boynuzu yikik duvara isarettir. Bazen de, keçi boynuzu zenci hizmetçiye isarettir.

Rüyada Keçiboynuzu Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Keçiboynuzu Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 72 kez okundu.

K harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
K harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
Gönderiler Gönderiler Gönderiler Gönderiler