11 Nisan 2024 Cumartesi - Kazan Kazan
Gönderiler

Rüyada Kazan Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Kazan Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Kazan görmek ne demektir, rüyada Kazan görmek nasıl yorumlanır, rüyada Kazan nasıl tabir edilir? rüyada Kazan görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Kazan Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Kazan görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Kazan ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Kazan dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Varlıklı kimseye, zor ve çitin işleri halleden himmet sahibi insana, yönetici ile halk arasında vasıta olan kimseye ya da polise, Kacancı uzun ömre delalet eder.Rüyada kazan görmek, o evin sahibine ve esine isarettir. Kazanda tatli veya güzel yemeklerden biri oldugunu görmek, ev sahibi hanimin hayirli ve menfaatli olduguna; aci veya fena bir sey görmek, ev sahibinin fena huylu ve hayirsiz biri olduguna delalet eder. Salimi'ye göre; kazan görmek, hizmetle yorumlanir. Rüyasinda bir kazanda yemek pisirdigini görmek, güç ve zor isleri basaran bir hizmetçi veya memurla da tabir edilir. Rüyada kazanci görmek uzun bir ömre delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada kazan görmek. Hiristiyan neslinden ev islerini yürüten ve durumlari ile ilgilenen bir kimsedir. Eger kazan bakirdan ise, o kimse Yahudi neslinin en kuvvetli ve zenginlerindendir. Onun zenginligi ise, kazan içinde pisen seyin miktari ve nevine göredir. Kazan, elinde güç ve müskül isler neticelenen mütevelliye ve melîkle tebaasi veya Devlet . Baskani ile halki arasinda vasita olan kimseyi veya polis memuruna isarettir.

Rüyada Kazan Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Kazan Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 77 kez okundu.

K harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
K harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
Gönderiler Gönderiler Gönderiler Gönderiler