09 Nisan 2024 Perşembe - Kaplıca Kaplıca
Gönderiler

Rüyada Kaplıca Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Kaplıca Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Kaplıca görmek ne demektir, rüyada Kaplıca görmek nasıl yorumlanır, rüyada Kaplıca nasıl tabir edilir? rüyada Kaplıca görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Kaplıca Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Kaplıca görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Kaplıca ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Kaplıca dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Bakınız; Şifalı Sular.Kaplıca kötü alışkanlıklarının kendisine zarar vereceğine yorumlanır. Kaplıca kötü alışkanlıklarının kendisine zarar vereceğine yorumlanır. Rüyasında kaplıcaya giren kimse, durup dururken başına iş açar.Rüyasinda bir kaplicada oldugunu ve yikandigini görmek bütün sikintilarindan kurtulup, yeni bir hayata kavusacagina isarettir. Eger kaplicanin suyu sicaksa, yeni hayatinin yakin, soguk ise uzak olacagina delalet eder. Bazilarina göre: kaplica, bütün dert ve hastaliklardan kurtulacagina delildir. Bir baska rivayete görede: Rüyada ilica görmek bozulan sagliginizin düzelecegine isaret eder. Bazi tabirciler de sagliginizin bozulacagina isaret eder, demislerdir. Ilicada yikanmak ise günahlarinzdan tevbe edeceginize isarettir.

Rüyada Kaplıca Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Kaplıca Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 87 kez okundu.

K harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
K harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
Gönderiler Gönderiler Gönderiler Gönderiler