20 Nisan 2024 Pazartesi - Kapı mandalı Kapı mandalı
Gönderiler

Rüyada Kapı Mandalı Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Kapı Mandalı Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Kapı Mandalı görmek ne demektir, rüyada Kapı Mandalı görmek nasıl yorumlanır, rüyada Kapı Mandalı nasıl tabir edilir? rüyada Kapı Mandalı görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Kapı Mandalı Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Kapı Mandalı görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Kapı Mandalı ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Kapı Mandalı dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Rüyada kapi mandali görmek, yola çikmaktan izdirap duyan kötü hizmetçiye isarettir. Agaçtan olan mandal, hile ile yapilan fetih ve zafere isarettir. Bir kimse rüyada kapisini sürgü île kilitlenmis oldugunu görse, o kimsenin dünya islerini korumaya muktedir olmamasina isarettir. Bir kimse rüyada kapisinin kapanmasini istedigi halde kapatamamasi, c kimsenin aciz kaldigi bir seyden imtina etmesine isarettir. Kapi arkasina vurulan sürgü, bazen çocuga veya kötürüm zevceye yahuT agir yürüyen hayvana isarettir. Bazen sürgü korkudan emin olmaya, düsmandan korunmaya ve gömülü mala veya kabirde bulunan ölüye bazen de, sihre, sirlan gizlemeye ve yolculuktan geri kalmaya isarettir.

Rüyada Kapı Mandalı Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Kapı Mandalı Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 81 kez okundu.

K harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
K harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim