08 Nisan 2024 Çarşamba - Kapı (büyük) Kapı (büyük)
Gönderiler

Rüyada Kapı (büyük) Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Kapı (büyük) Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Kapı (büyük) görmek ne demektir, rüyada Kapı (büyük) görmek nasıl yorumlanır, rüyada Kapı (büyük) nasıl tabir edilir? rüyada Kapı (büyük) görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Kapı (büyük) Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Kapı (büyük) görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Kapı (büyük) ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Kapı (büyük) dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Rüyada ev veya mescidin büyük kapisini görmek, rüya sahibinin giyerek bezendigi elbisesine ve durumunu örten malina. burnunun koku almayacagi bir hastaliga, sözü nesretmeye, vasiflari övülen boy ve endami hos, kadri yüce nesli çok olan güzel bir kadina veya zikredilen evsafi haiz bir erkege delalet eder. Bir kimse rüyada kendisi için büyük bir kapi satin alindigini ve kendisinin de o kapinin üzerinde oldugunu görse o kimsenin hizmetçisiyle evlenmesine veya o kimsenin vücuduna yahut hizmetçisine ya da hanimina bir kötülük gelmesine delalet eder. Eger kendisi o kapinin altinda oldugunu görse hoslanmadigi bir seye düger. Hasta olan bir kimse rüyada büyük bir kapi üzerine çiktigini görse bu onun naas ve tabutuna delalet eder.

Rüyada Kapı (büyük) Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Kapı (büyük) Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 70 kez okundu.

K harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
K harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
Gönderiler Gönderiler Gönderiler Gönderiler