18 Nisan 2024 Cumartesi - Hayız Hayız
Gönderiler

Rüyada Hayız Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Hayız Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Hayız görmek ne demektir, rüyada Hayız görmek nasıl yorumlanır, rüyada Hayız nasıl tabir edilir? rüyada Hayız görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Hayız Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Hayız görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Hayız ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Hayız dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Hayız olduğunu görmek günah bir iş yapmaya, Erkeğin hayız olduğunu görmesi yalan söylemesine, oruç ve namazdaki noksanlığına; kadının hayız olup gusletmesi tövbe etmesine, üzüntü ve kederden kurtulmasına, Eşinin hayız olduğunu gören erkeğin arzu ve istekklerinin bir süre gerçekleşmemesine, işlerinin durgun olmasına, Ay halinden kesilen yaşlının yahut hısır kadının hayız olduğunu görmesi hamile kalıp çocuk dünyaya getirmelerine, Hamile kadının hayız olduğunu görmesi oğlu olmasına delalet eder. (Ayrıca Bakınız; Kan.)

Rüyada Hayız Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Hayız Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 88 kez okundu.

H harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
H harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim